Roskakatos

Ajatuksia jäteastialta ja astian vierestä

Nousukausi on käynnistynyt taloyhtiössämme

Teksti: 31.08.2009 11.08 Havainnot, Mielen päällä juuri nyt, Muut tuoreimmat, Talous ja työttömyys, Uusimmat

Osakekurssit ovat ennakoineet talouden nousua jo muutaman kuukauden. Eilen illalla myös roskakatoksemme antoi signaalin nousukaudesta.

Nousu on erittäin vahvaa. Tämä käy ilmi, kun yrittää viedä roskapussiaan jätekatokseemme. Vienti jää vain yritykseksi, koska sinne ei mahdu enää lisää roskia.

Jätelaatikkojen täyttöaste on nyt reilusti yli 100 prosenttia.

Jätelaatikkojen täyttöaste on nyt reilusti yli 100 prosenttia.

Talomme asukkaat ovat täyttäneet kaikki roskalaatikkomme ääriään myöten. Kun jäteastioihin ei ole enää sopinut lisää roskia, ihmiset ovat kasanneet jätepussejaan niiden päälle. Kun laatikoiden päälle ei ole enää mahtunut mitään, asukkaat ovat sijoittaneet roskansa niiden väliin.

Huonekaluja, pyykkitelineitä, taloustavaraa, leluja, vaatteita, kenkiä, lamppuja, kodin pienkoneita ja pizzantähteitä, paljastaa muutaman metrin päästä suoritettu tarkastelu. Syvällisempää analyyysia en pystynyt eilen illalla suorittamaan, koska minun täytyi sulkea roskakatoksen ovi. Muutoin kaikki jätteet olisivat vyöryneet päälleni.

Analyytikkoystäväni varoitti minua tänä aamuna virhetulkinnoista. Roskakasat eivät hänen mukaansa välttämättä lupaa pysyvää nousua. Taloyhtiössä jätteen määrä voi hetkellisesti lisääntyä myös muuttojen ja kesämökkikauden päättymisen vuoksi.

Niin tai näin, ainakin jäteyhtiön tulot kasvavat tällä viikolla, koska tavanomaisen yhden roska-auton sijasta sen täytynee lähettää paikalle kaksi. Siis Lassila-Tikanoja strong buy, kuten analyytikkoystäväni sanoisi, jos olisi kanssani yhtä mieltä.

Kommentoi

You must be logged in to post a comment.

  • Ilmoitukset