Roskakatos

Ajatuksia jäteastialta ja astian vierestä

Jätemäärä vahvistaa laskukauden alkamisen

Teksti: 07.01.2012 16.01 Mielen päällä juuri nyt, Muut tuoreimmat, Uusimmat

Osakekurssit ovat olleet laskusuunnassa viime keväästä alkaen. Joulun tienoilla jätekatoksemmekin antoi signaalin laskukauden käynnistymisestä.

Roskakatoksemme pinta ei noussut yli äyräidensä edes jouluna.

Taantuma on vahva. Tämä käy ilmi, kun ryhtyy sullomaan roskapussia jätekatokseemme. Pussi mahtuu mihin tahansa laatikkoon minä miltei viikonpäivänä tahansa.

Jätteiden määrä on vähentynyt niin runsaasti, että isännöitsijämme on reagoinut asiaan. Entisten viiden sekajäteastian sijasta katoksessamme on niitä enää neljä.

Myös joulun jätteissä oli selkeä ero aiempaan. Joulun 2011 roskapussi mahtui jätekatokseen vielä joulupäivänä, kun menneinä vuosina katos on täyttynyt ääriään myöten jo jouluaattoiltana.

Mitä pieni ihminen nyt siis voisi tehdä? Jos pieni ihminen on osakesijoittaja, hänen ehkä kannattaa välttää Lassila & Tikanojan tai muiden roskasta rahaa takovien yhtiöiden osakkeiden ostamista. Muutoin tilanteesta voi vain iloita. Roskapussin voi palauttaa jätekatokseemme milloin tahansa ilman että ensin tarvitsee pomppia puolta tuntia valitsemassaan säiliössä, jotta saisi omat roskansa sopimaan joukkoon.

Lue myös:
Nousukausi on käynnistynyt taloyhtiössämme (31.8.2009)

  • Ilmoitukset